Årets Förebild?! – Guldhjärtat 2013

För några veckor sen så skrev Emma till mig att hon minsann tänkte nominera mig till årets förebild på Guldhjärtat galan.. (för oinsatta så är det en gala med priser i lite olika kategorier för att främja och  premiera det som slår ett extra slag för hälsa och träning)

jag skrattade bort det och tyckte att ja det kan du väl göra..

Några veckor senare fick jag höra av en annan vän att hon röstat på mig som årets förebild och jag tappade hakan, visst var jag glad och tyckte det var jätteroligt, men att jag var nominerad!? och att folk röstade på mig?! har aldrig sett mig som en förebild, speciellt inte inom träningsvärlden! jag har aldrig gillat att träna, aldrig levt särskilt hälsosamt…förens jag blev besatt av Poledance..

jag provade lite och första året var det ju mest bara roligt, tränade någon gång i veckan och det var bara roligt, sen slog något slint och jag började träna 2-3 dagar i veckan, och det var efter den perioden när jag, som aldrig tränat i hela mitt liv började få en grundstyrka och en grundmuskulatur som något hände, annan träning började oxå bli rolig,  och dans och balett sågs med andra ögon, nu ytterligare ett år senare så är jag fortfarande fast i det och är även väldigt intresserad av mat och hur det påverkar kroppen, jag har provat olika “dieter” och “livsstilar” för att se hur det påverkar min kropp och mitt välmående, och det har gått både upp och ner, men nu börjar jag förstå hur min kropp funkar och hur jag kan pusha den på rätt sät, och  även hitta i djungeln av alla PWO’s proteindrycker, och aminosyror.

Det som jag börjar märka nu är att folk faktiskt kommer och frågar om olika produkter, olika träningsmöjligheter.. hur stretchar man bäst det här… -jag har ont i den här muskeln, vad kan det vara, vad äter du efter du tränat?, vilket proteinpulver är bra? kan du ge mig det receptet? och nej jag är ingen expert.. men kanske ändå en förebild, och om jag genom att bara träna själv och göra något jag tycker är jävligt kul, motivera andra som inte tränar!  eller de som äter onyttigt att bara för en kort stund tänka till och faktiskt börja göra något åt det.. då är jag gärna en förebild!

jag är väldigt tacksam och oerhört glad för alla som ser mig som en förebild iallafall!

och vill du rösta så finns omröstningen här! 🙂

One thought on “Årets Förebild?! – Guldhjärtat 2013

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s