SM sammanfattning!

Nu är SM äntligen över och man kan gå tillbaka till en normal träningsrutin, träna på det man vill och inte det man måste 😛

det har varit sjukt kul och väldigt givande, men oxå väldigt jobbigt och fyllt med ångest.. precis innan och precis efter tävlingen så kände jag att detta nog skulle vara min sista tävling, det kändes inte kul att träna inför tävling och det var väldigt påfrestande både fysiskt och psykiskt.. men.. så kom jag på mig själv redan igår kväll så började det växa något i huvudet och imorse så var en kombo klar.. och nu pågår det ett(ofrivilligt) koreografi skapande i mitt huvud.. så finns stora chanser att det blir tävling igen..

såg oxå idag att jag fått ett mail utav Camilla ifrån Copenhagen pole competition där hon bjöd in mig att tävla i den tävlingen i maj.. så får se om det blir något då!

för er som inte sett mitt program än så finns det här:

 

överlag är jag jättenöjd och stolt över mitt program, men som alltid så är det småsaker som gått fel, dåligt grepp och vissa saker man helt enkelt glömde av, men en bronsplacering i en nationell tävling är inte fyskam.

 

One thought on “SM sammanfattning!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s